Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

γιατροσόφι, για αντιμετώπιση των κιρσών.

 


Γιατροσόφι,για αντιμετώπιση των κιρσών.

Οικιρσοί, είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, που βασανίζει κυρίως γυναίκες, αλλά και τους άντρες και πρόκειται ουσιαστικά για διεσταλμένες φλέβες πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Οι κιρσοί παρουσιάζονται κυρίως στις γάμπες και τους μηρούς και είναι συνήθως

επίπονοι,

προκαλούν κούραση,

το αίσθημα της φλόγωσης,

θρομβώσεις και

την αίσθηση του πρόσθετου βάρους στα πόδια.

Η χειρουργική αντιμετώπιση των κιρσών είναι δυστυχώς μια πολυέξοδη διαδικασία, γι’ αυτό μπορείτε, πριν καταλήξετε σε μια τέτοια επιλογή να δοκιμάσετε σπιτικές συνταγές αντιμετώπισης της δυσάρεστης αυτής κατάστασης, περιορίζοντας την ένταση και το άβολο της εικόνας τους.

 

Μην ξεχνάτε ακόμα πως η άσκηση, το περπάτημα, το ποδήλατο και οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, κάνει καλό στους κιρσούς.

Ευτυχώς, αυτή η κατάσταση είναι θεραπεύσιμη με ένα απλό μείγμα από 3 συστατικά: Καρότα, μηλόξυδο και Aloe Vera.

Εδώ είναι πώς να προετοιμάσετε τη συνταγή:

Συστατικά:

Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρότα

Μισό φλιτζάνι Aloe Vera (το τζελ)

Μισό φλιτζάνι μηλόξυδο

Παρασκευή:

Βάλτε όλα τα 3 υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε τα καλά μέχρι να επιτευχθεί μία κρεμώδης υφή.

 

Χρήση:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε τη συνταγή για τους κιρσούς σας και να τοποθετήσετε τα πόδια σας κάπου ψηλά για μισή ώρα. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε το διάλυμα με κρύο νερό. Θυμηθείτε να εφαρμόζετε αυτό το φάρμακο κάθε μέρα.

 

Οι φυσικές θεραπείες είναι αποτελεσματικές, αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να τις εφαρμόζετε συνεχόμενα για όσο σας βοηθούν.

πηγη

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια